EECVA

Espot Esquí

Club Valls d’Àneu

A Espot Esquí

Skimo Valls d’Àneu

Copa Espanya Sprints i Cronoescalada

16 i 17 de desembre de 2023

=

Sprints

Dissabte 16/desembre/2023

=

Vertical

Diumenge 17/desembre/2023

i

Dossier de cursa

Programa

SPRINTS

Dissabte 16/desembre/2023

Prova explosiva, molt curta però variada: ascens, descens, part a peu (amb els esquís a la motxilla), on es realitzen varies sèries; fase classificatòria, quarts de final, semifinals i final. Excepte la fase classificatòria, que es realitza d’un en un, la resta de fases són de 6 en 6 competidors.

Fotos SPRINT

El recorregut de sprint està previst per uns 70 metres de desnivell per a totes les categories. La configuració concreta del recorregut serà presentada a la xerrada tècnica del dia previ a la prova divendres 9.

VERTICAL

Diumenge 17/desembre/2023

Prova d’esforç on els corredors corren individualment realitzant un únic ascens amb esquís. Cap part del recorregut es realitza a peu o amb els esquís a la motxilla. Es possible realitzar l’itinerari fora pista, però únicament durant el recorregut de la traça protegida amb una amplada mínima de 2 metres.

L’àrea de meta (darrera la línia d’arribada) ha de ser totalment plana o en una lleugeríssima baixada, i amb una amplada mínima de 6m. Es poden fer sortides en massa o individuals, en aquest cas l’ordre ha de determinar-se en l’ordre invers a la classificació de l’any anterior (o del Ranking de la FEDME).

Fotos VERTICAL

eecva

Copa Espanya Esquí de Muntanya

\

Sprints

\

Vertical